Istanbul Ajandası: Beymen Nişantaşı’nda Stella Mc Cartney 2012 Sonbahar – Kış defilesi

Perşembe günü Beymen Nişantaşı’nda Stella Mc Cartney’in 2011-2012 Sonbahar Kış Koleksiyonunun sergilendiği defilesindeydim.

Beymen Nişantaşı’nın mükemmel  evsahipliğinde şimdi  yeni trend olan mankenlerin konukların arasında serbesçe dolaştığı ” Tea & See ” tarzı organize edilen defileye, Londra’dan Stella Mc Cartney’in üst düzey yetkilileri ve Istanbul cemiyet hayatının tanınmış isimleri katıldı.Arkadaşım Meral Çalışıcı ile birlikte izlediğim defileye ben kendi kreasyonumdan siyah bir ceket,Cavalli bluz giydim ve siyah Marc Jacobs çanta ile kombinledim.Meral ise Jill Sander gömlek, Givency etek ve Hermes çantayı tercih etti.

Defilede  yeşil,lacivert, camel ve siyahtonları ön plandaydı. Sade siluetlere geometrik desenlerle hareket kazandırılmıştı. Stella Mc Cartney’in PR müdürü Marina Cid ile marka profili hakkında detaylı konuşma fırsatı bulduk.Beymen Beymen Mağazaları Genel Koordinatörü  Ayten Danışman ve PR direktörü Gülden Büyükuçak bizi çok güzel ağırladılar.

Stella Mc Cartney 2012 koleksiyonu siparişlerinizi Beymen’e  şimdiden verin, çünkü limitli sayda getirilecekmiş …Ben camel rengi elbisenin peşine düştüm bile :)))

Bu slayt gösterisi için JavaScript gerekir.

Yorum bırakın