OHT Peptide3 ‘’Nişantaşı Güzellik Günü”nünde buluştuk…

Anti-aging denilince ilk akla gelen markalardan biri şüphesiz ki OHT Peptide 3 …

Geçtiğimiz gün anti-aging alanında ABD’deki en son teknolojileri ürünlerine yansıtmasıyla bilinen ve kremleri,serumları ile güzelliğin gözde markası olan OHT Peptide3′ ün düzenlemiş olduğu ’’Nişantaşı Güzellik Günleri’’ kapsamında özel bir aktiviteye davetliydim.Sevgili arkadaşım Gülay Kamaz ve çok sevdiğim santçı dostum Yılmaz Morgül ile beraber OHT Peptide 3 ürünleri ile bakım yaptırırken, dermokozmetikdeki son yenilikleri de marka uzmanlarından dinledik.

Aldığımız biligilere göre yaşlanmayı önleyici bir dermal terapi kremi olan OHT Peptide 3 kırışıklıkları ve yara izlerini onarmak amacıyla geliştirilmiş formülü ile ince çizgilerin ve kırışıklıkların yok edilmesine, yara izlerinin onarılmasına yardımcı oluyor. İçeriğindeki Acetyl Hexapeptide-3 Botilinum toksini enjeksiyonunun etkisine benzer etki sağlıyor.Yüz ifade kaslarının kasılmasını azaltarak özellikle göz çevresi ve alındaki derin kırışıklıkları azalttığı bilimsel olarak kanıtlanmış. Aşırı katekolamin salınımına bağlı yüz hareketlerinin tekrarlanmasını dolayısıyla kırışıklık oluşmasını önlüyor.Böylece genç, sağlıklı ve parlak bir cilt sağlıyor.

OHT Peptide3 Türkiye Temsilciliği adına organizasyonu gerçekleştiren sevgili arkadaşlarım Özlem Acar ve PR dünyasının önde gelen isinlerinden Ayşe Azizoğlu davetliler ile tek tek ilgilendiler.

OHT Peptide3 Güzellik Günleri Kasım ve Aralık ayı boyunca Türkiye genelinde eczanelerde devam ediyor ve.aktivitelerde OHT kullanıcıları için markanın özel hediyeleri de veriliyor..Kaçırmayın derim..

Yorum bırakın